man lærer stadig nye ting

I dagan som har vært har æ lært en hel del. Æ har lært at ting ikke alltid blir som planlagt, og at om ting går dæ i mot vil det alltid gå sæ til. Fortia e æ ganske forvirra, derfor bloggen også e blitt litt nedprioritert. Æ har lært at OL faktisk e ganske så spennende, og at Norge e vanvittig dårlig. Curling e blitt min nye "hobby", og tenke æ ska finn mæ en Curligklubb i Trondheim. Nånn som vet av? Bortsett fra det nevnte har æ også lært at:

I Frankrike e det forbudt å kall en gris for Napoleon, I Frankrike e det heller ikke lov å kyss på toget, I Storbritannia har gravide kvinner rett til å urinere hvor som helst, til og med i hjelmen til en politimann, dersom de ber om det, I Vermont trenger kvinner en skriftlig tillatelse fra sine ektemenn hvis de vil skaffe seg falske tenner eller gebiss, I Florida kan ugifte kvinner som hopper i fallskjerm på søndager, havne i fengsel og i Australia er det ulovlig å kle seg ut som Batman.

Utrolig kor my man lære bare på nånn daga! Men nok om det, her ble det my tullprat. Ikke my spennende som har skjedd siden sist. Æ har blitt sunn og sprek, og trene så my at snart får selveste Jessica Alba konkurranse. Oh yeah!m.

Én kommentar

Slittejoggesko

16.feb.2010 kl.20:03

Hahaha, Batman is my hero. Så Australia hadde ikke vært noe for meg!

Skriv en ny kommentar

hits