sjarmerende snøhule av alle ting

Fortia sitt æ ganske my på FINN.NO. Av den grunn at æ leite etter den perfekte bil. Perfekt meens billig, liten, bruke lite drivstoff og helst ska den også vær ROSA. Uansett, mens æ sitt å surfe på finn kjæm æ over en leilighet til leie. Eller det e vel ikke rett å bruk ordet leilighet , snøhule!?!

Flott, stor, trygg og komfortabel snøhule til leie. Jeg har gitt hulen navnet ?Den Kløyvde Steinen?.
Hulen har romslig og fin uteplass (ikke direkte en balkong/terrasse), med flott utsikt over spektakulær natur. Meget pen og romslig lavenergibolig, med gode løsninger. Innlagt vann er en liten overdrivelse, men siden hulen er gravd ut av snø,? er det bare å legge en håndfull av veggen i en kjele hvis man ønsker å lage kaffe/suppe eller lignende. Så på et vis er det innlagt vann. Det kommer an på øynene som ser.Funny! E nesten så æ skulla ha leid den hula her for en langweekend... æ sa nesten! But still funny. Hele annonsen finn du om du trykke HER.

m.

Én kommentar

Cicilie

25.feb.2010 kl.08:39

Va d ikke En golf/polo du va ute etter da? Anbefale dæ å dra t forhandler. der for du bra oppfølging og ikke minst garanti. D e GULL. Vi har jo Peugeot og de har no nånn knallfine småbila i mange forskjellige, herlige farga (ønske mæ en sånnen). Kanskje en 307 eller 207?

I'm just saying..Si ifra hvis du vil ta en tur å se på bila da:) Blir m æ vett'u:)

Skriv en ny kommentar

hits