fortsatt en blogger med solvett

Hei folkens! Ikke stort har skjedd her den siste uka. Æ har vært inn og ut av sykehuset og formen har ikke vært helt på topp. Men ingenting alvorlig, og æ e snart på bedringens vei.

Sist lørdag va det Kick-Off i Oslo med Kreftforeningens nye kampanje, bloggere med solvett. Siden æ va syk kunna æ desverre ikke bli med, nå som va veldig synd. Men ska i et møte med Kreftforeningen i Trondheim på Mandag. Alle har vel fått med sæ at æ e med i konkurransen om å bli den beste bloggeren med solvett? Visst ikke, ta en titt HER. Og som dåkker ser træng æ en stemme fra akkurat dæ. Alle kan stem en gang hver dag i hele kampanjeperioden.

På det meste kunna æ ta sol 5-6 daga i uka. Og det va ikke før æ lest et innlegg fra Kristina at æ byint å tenk. Det e en stund siden innlegget ble lagt ut, men Kristinas historie kan du også se HER. Æ ska ikke google alle ting som e farlig med solarium å legg ut, det klare dåkker fint sjøl. Ikke trur æ det vil ha nå påvirkning heller. Æ har lest om kor farlig solarium e i mange mange år no, men æ va enda en av dem som la mæ i senga opptil 5-6 gang i uka. Æ håpe at mitt møte med kreftforeninga og hele den her kampanjen kan få mæ og mine lesera til å åpne øyan for kor farlig slarium egentlig e.


m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits