i love sunday

Aaron gutten har fått sæ genser for vinter`n. E han ikke bra tøff!? Vi har en stor pitbull i gata, og han ble redd når Aaron dukka opp for å si det sånn.Søndag e å blir den beste dagen i uka. Når man ikke får gårsdagen i retur that is. Men siden æ fortia ikke e helt frisk har det blitt lite alkohol på den her jenta. Æ har brukt helga til kun en ting, avslapping på hytta i Tydalen. Æ e ikke særlig til tur og skogs menneske, men av og til e stillheten og naturen på hytta utrolig godt. Æ og Aaron har for det meste logge rett ut på sofan.

Resten av søndagskvelden skal brukes til å lad opp til ei ny uke med masse spennende på planen. I flere uka har æ logge i ei sykeseng, men no ska ting skje. Æ e ferdig med å vær syk! Dagens middag består av:

En Italiensk søndag med andre ord. Ikke at så my kan gå feil, men den ble ufattelig god om æ ska si det sjøl...

Kveldens kos blir såklart:

Med unntak av dem BRUNE Non Stop. Æ fatte ikke koffor dem ska dytt så utrolig mange brune i den store posen. Dem smake jo dritt. Brun = Dritt, haha! Søndags humor!

Kveldens underholdning består av 3 uka opptak av favorittserian ...

Og i mellom all den tvtittinga blir det tid til litt egenpleie. Her snakke vi selvfølgelig om peeling, maske, hårfarging og kur. Vi alle vet jo at skjønnheten ikke bare kjæm fra innsia!

Og kvelden ska æ selvfølgelig tilbring med beste gutten i verden, Aaron. Som i skrivende stund ikke ble beste gutten lenger. My dog tissa netopp på teppet. Nånn som har lyst på en hund, gratis?! neida.. joda ... neida!

Ha en flott søndag folkens!

m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits