rosin i pølsa er teit

På Søndag va æ på besøk på et solarium for å finn ut diverse ting. Og vet dåkker, æ tok faktisk ikke sol. Men i løpet av dem 2 timan æ  va der va det mange innom for å legg sæ i den stygge farlige boksen. Æ snakka med alle som kom inn, og ført opp en oversikt over antall som tok sol, og alder på samtlige.

På 2 tima va det 47 stk innom Solariumet, og av dem va det 19 gutta og 28 jenta. Og her ser dåkker en oversikt over alder på alle:

  • 15 til og med 20 år: 27 stk
  • 21 til og med 25 år: 11 stk
  • 26 til og med 30 år: 7 stk
  • 31 år og oppover: 2 stk

 

Som dåkker kan se va det mest unge som tok sol den her dagen. Kanskje e det sånn hver dag ellers også. Men av alle dem 47 stk som va innom va det også 2 stk som valgt å ikke ta sol. Ja dåkker hørt riktig. Dem hørt på ka æ sa, tenkt litt over det, og sa dem valgt å ikke ta sol den dagen. Om dem dro tilbake neste dag vet æ jo ikke. Men dem fikk iallefall en dag mindre i Solarium. Og æ e strålende fornøyd!

Vet du om det går ann å stek egg på en solariums-seng? Følg med bloggen i løpet av uka så får dåkker se om det faktisk går!Det e utrolig kor my gøy du kan finn på inn på et Solarium uten å faktisk ta sol! Poenget med det innlegget her va egentlig bare for å få en oversikt over kordan aldersgruppe som tar mest sol. Og det ser ut som det e vi "unge" jenta som grille oss mest i Solarium. Men vi som e så ung og flott, koffor utsette vi huden vårres for det her? Har vi ikke tenkt på at om kanskje 10 år har vi like skrukkat hud som en rosin?

m.

4 kommentarer

Frøken Lund

29.sep.2010 kl.10:11

Tar sol selv to ganger i uken, men passer på å smøre inn huden med aftersun og slikt både før og etter : )

Anniken Isabelle

29.sep.2010 kl.10:35

Kjempefin blogg :- ) Ta gjerne turen innom min, og stem :)

Maria Aaness Fredagsvik

29.sep.2010 kl.12:24

Bra jobbet! :D

ninasørum

29.sep.2010 kl.19:10

tror ikke man får noe midre kreft av aftersun frøken lund....

Skriv en ny kommentar

hits