egget kan ikke lære høna visdom

Huske dåkker æ spurt i forrige innlegg om det gikk ann å stek egg i solarium? Vel, Æ å Sissel har tatt på oss oppgaven å finn det ut.

2 stk egg ligg klar til klekking og steking på solsenga.Egg e klekka og spenninga e til å ta å føl på .... men åj sann. Det ene egget rømme fra solsenga.

Men med ett egg til steking lukke vi solsenga, og vente ... og vente .. og vente. Og mens vi vente har vi selvfølgelig tid til litt fotografering av oss sjøl.Etter litt venting e det på tide å sjekke kordan det går med egget ....

Egget fortsatt ikke ferdig så lokket lukkes igjen, og vi sett oss godt tilbake med en god kopp kaffe mens vi vente ... og vente ... og vente.Dåkker e sikkert spent på om egget ble stekt i solariumsenga?! Vel, etter 15 minutter ser egget sånn ut:Altså, det går ikke ann å stek egg i solarium.

Dagens læring e i dag: fordi om sola ikke e sterk nok til å stek ett egg så e den alt for sterk for kroppen. Egget kan ikke lær håna visdom, men æ kan lær dåkker at solarium IKKE e bra for kroppen!

m.

3 kommentarer

29.sep.2010 kl.22:14

har blogg vs blogg på min blogg! Meld deg på, siste frist er fredag :-)

Cicilie

30.sep.2010 kl.08:13

hehehe trudd du d kom t å funke? D e jo itj så varmt i et solrarium da Mariah:p *mobbe litt*

30.sep.2010 kl.09:05

hahaha !!!!!

Skriv en ny kommentar

hits