januar 2010

Ja da e vi komme til Januar 2011, og ska derfor se tilbake på Januar, året 2010. Og æ kan sikkert trygt si at over 50 % av alle jenta/damer starte året med slanking og trening. Og for mæ va det her såklart ingen unntak. Og ikke bare det, men æ hadd bestemt mæ for at fryseposa med grønnsaker skull ut, og ferske grønnsaker sku kjøpes.

Æ klart faktisk å hold ut helt til Mars, tru det eller ei. Kanskje va det litt mer arbeid med grønnsaker du må kutt sjøl, men smaken va ikke til å sammenlign. Kanskje æ ska byinn med det her igjen.....

Fant ut at æ ikke hadd nok kunnskap, så Januar ble en mnd med masse ny kunnskap om helt unødvendig ting. Som for eks:

Mennesker og delfiner er de eneste som har sex fordi det er deilig!
Det er bare 12 bokstaver i det Hawaiske alfabetet!
Elefanter er det eneste dyret som ikke kan hoppe!
Noen løver har sex over 50 ganger om dagen!
En orgasme hos en gris varer i 30 minutter!
En kakerlakk vil leve i 9 dager uten hodet sitt!
Donald Duck var bannlyst i Finland fordi han gikk uten bukser!

En lørdag tidlig i Januar ble alle mannfolka satt igjen hjem, mens girlsa dro ut på sitt årlige JENTEjulebord.

Fra 10 Januar til 10 Februar inngikk æ en avtale med mæ sjøl (gud vet koffor) om at alkohol ikke sku drikkes den perioden. Og jaggu klart æ det også. Men ka gjør du en Lørdagskveld når du ikke stikk ut på byen med girls`a? Jo du:

Lage hjemmelaga is med 2 flotte folk. Isen derimot, den smakt ikke særlig!

Invitere til Nintendo Wii kveld, med Super Mario.

Invitere en bakemester, som i mitt tilfelle va en gravid Ninabestis, og bake brød. Ikke bare hadd æ drikkestopp, æ va på en diett, nå som gjor at æ ikke spist vanlig brød. Så mitt brød inneholdt omtrent kun det her:

Invitere en håndfull med gode venna, putt god vin i glasset og bruk resten av kvelden til BRETTSPILL. Skjønne ikke koffor all videospillan e komme, for brettspill e virkelig gøy!

Nettavisen hadd en artikkel om vannet VOSS. At du føle dæ som Madonna når du drikk vannet. Æ testa så klart det her. Og resultatet ble: ikke særlig my glamour over verken flaska eller innholdet.

En morsom artikkel fra Adresseavisa i Januar. Og siden æ på den tia hadd slutta å spis søtsaker ble æ inspirert til å gjør det samme.

Januar ble en måned med masse kos med girls`a, både lunsj og middag ble spist ut i godt selskap.

For første gang i hele mitt liv tok æ og Lise den her mnd vox`ing av legga. Æ e en pingle av en ainna verden, og har sagt i mange år at æ ska gjør det. Men æ har aldri komme så langt. Etter masse masing fra min faste øyenbryn-napper, tok æ mot til mæ å la mæ under "vox`n". Og vet dåkker, det va faktisk ikke SÅ vondt. Litt va det, men æ ska faktisk klar å gjør det her hver mnd. Eller kor ofte æ no må gjør det.

Avslutta mnd med å lek det æ kan best, nemlig SuperTante.
Og hjem hos mæ har vi litt andre rutina på ting. Her spise vi for eks frokost på kjøkkenbenken. Koffor dra med sæ maten til et ainna rom når du har alt du treng akkurat her på kjøkkenet?!!

m.

Én kommentar

ninasørum

12.jan.2011 kl.19:25

æ bliiiiii så glad når du blogge...;);)

Skriv en ny kommentar

hits