something old become new

Omtrent på samme tid neste søndag befinn æ mæ i Paris. Sånn helt unødvendig men dog veldig nødvendig å fortell lissom.

No e klokka langt over det den ska vær, og Therese sitt vel å vente på at æ straks kjæm kjørende for å hent hu. Lite veit hu at æ enda ikke har kledd på mæ eller sitt i bila, men sitt foran pc`n i håp om å blogge et innlegg sånn ganske kjapt.Sånn. To bilda av mæ å Therese på bloggen. Så slapp ventinga vær forgjeves vøtt. Note 2 self: iPhone e en telefon og ikke et kamera.

KaffeLatte i StarbucksKopp (offcourse) og fruktsalat (med NonStop oppi, ble selvfølgelig ikke tatt med på bildet) og vanilje kesam e en stor favoritt. Ikke nok med at det smake innmari godt, det e jo faktisk sunt å. For dem som bryr sæ om det. En fruksalat kan innehold så my, og i sommerhalvåret e det best med både jordbær og melon oppi. Men på viterstid blir det eple, banan, drue, ananas og appelsin. mhmmhm!!

Et dårlig mobilkamerabilde av badet mitt, jaha, tenke du. Ingen har vel spurt om å få se det. Men sjekk ut den IKEA reol saken til venstre der. Har aldri likt den fargen på reolen. Men synd for mæ så finnes den kun i den fargen. Men selveste reolen e grei, billig og gjør nytta si. Men i går fikk æ for mæ (mens æ satt på do vel og merke) at den sku få en makeover. Æ har alltid vært den som kjøpe nytt når en ting går i stykker eller miste sin sjarm. Koffor ska æ bruk tid på å reparer når butikken har flere tenke æ.

Men fra no av skal alt gjøres selv. det vil si, like du ikke fargen - nei da male du den. E den gått i stykker - vel da reparere vi den. Og reolen på badet, den har fått ny farge:

Nice, huh?

Nei no byinne Therese snart å ring mæ om æ ikke drar å hente hu. E bare en halvtime siden æ skull vær der. Treg av natur kalle man det.

m.

Én kommentar

IRIS ELIN

27.feb.2011 kl.20:27

missunelig på at du skal til paris :(

Skriv en ny kommentar

hits