siden sist har æ ...

... vært på et aldri så lite tannlegebesøk. Kan ikke tenk en plass som e værre å vær enn akkurat der. Ikke nok med at det e ille å sitt i stolen, det e kanskje enda værre når du ska dra kortet for å betal, akk!

Æ har også, ENDELIG, fått rydda i klær på klesrom. Etter flere uka med halve klesrommet på gulvet kan æ no finn nå å ha på mæ.

For litt siden så æ en film æ må del vidre med dåkker. Kanskje du har sett den? Visst ikke, en perfekt søndagsfilm. Sikkerlig romantisk sippefilm! Og som du ser på filmen, Letters to Juliet og MANGE flere filma får du no på Narvesen Byåsen for kun 59 kr, til odel og eie. Det e billig det!

Siden æ har gått opp ca 100 kg etter æ slutta å røyk har æ fra i dag av gått over til en sunnere livsstil. Så middag i dag ble, Kyllingsalat. Så godt, så enkelt. Eller ble det egentlig det?!

Æ koke tydligvis ikke egg så ofte. For kordan man koke egg visst æ ikke. I en alder av 26 år va det virkelig på tide å lær sæ det. Neidaså! Men etter litt hjelp på facebook ble salaten veldig god. Kyllingsalat på Mariahmåten ble: Salat, tomat, paprika, agurk, grilla kylling, parmesan ost, pinnekjerna og egg.

Sånn bortsett fra det e æ sykt lykkelig fortia. Det e vår i lufta, æ har masse tonn energi og æ e kvalmende forelska <3

m.

2 kommentarer

Therese

05.apr.2011 kl.00:29

den salaten så DEILIG ut :):)

å kvalmende forelska, har du ikke vært det siste 9 månedan da? hehe

Cicilie

05.apr.2011 kl.09:12

Åååååå lage salat t mæ å Mærrah! Bare si ifra så kjem æ:-)

Kvalmende forelska? E d som han fyren i Southpark som spyr hver gang han ser dama? Syns du e søt æ:-)

Skriv en ny kommentar

hits