2 cool 2 be cool

I går va det tid for årets største fest i Trondheim, We love the 90s. Æ å resten av saueflokken min har som kanskje mange andre, veldig masse minna fra 90tallet. Æ vil faktisk si at 90tallet va mine 10 beste år. Og æ delt dem med dem beste vennan og den beste musikken. Ja for SODA, RESET og E-Type va faktisk med å skape mange av minnan æ sitt med i dag.

Vi hadd leng snakka om å dra på We love the 90s, men så treg som vi e rakk vi aldri å kjøp billetta. Vi e ikke kjent for å vær den gjengen som e tidlig ut, kremt. Men i går fikk æ en telefon fra Lars i gruppa RESET og Tor Morten i P5. Dem hadd satt mæ å Nina opp på gjestelista. Ikke alltid dumt å vær mariahthekid.com altså! Og stor takk til dem begge!

Kvelden i går va sinnsykt bra. Kan man egentlig finn en bedre fest?! 90talles klær, 90talls musikk og en haug av gamle kjente og ukjente. Æ å Nina levd oss virkelig inn i festen, skrudd tia tilbake og va to fulle fjortisa. Æ dansa, æ sang, æ hadd håret fult av øl og sprit og drakk med begge hender. Som om ingenting hadd forandra sæ!m.

Én kommentar

ninasørum

09.apr.2011 kl.22:04

det mangla et "sove" bilde av dæ..hehe.. jævli arti derre ass....;) men va trøtt som en strømpe når æ kom jæm så sent som klokka 3.... ajajaj...gammelgammelkjærringa vi

Skriv en ny kommentar

hits