idyll

Har ikke glemt bloggen, men finn liksom aldri tid til å blogge om dagen. Jobben kaller, og så fort jobbskjorta e av, e det rett ut i sola. Vi har jo hadd mange daga med sikkerlig forsmak på sommerlivet.

Livet e virkelig herlig fortia, og my skyldes kanskje sola som står midt på himmel`n. Dagen i dag har vært bare hygge. Grillmat, øl og jordbær. Kan man få det bedre egentlig. Virkelig idyll! Kvelden ble derimot ikke like bra som æ håpa på. Æ, som mange andre kjærringa på 60år, e stor fan av Melodi Grand Prix. Og satt så klart foran tv`n med Norske flagget i handa. Æ va ikke engang innom tanken på at Norge ikke sku gå vidre til finalen, så ble rimelig overraska der æ satt. Ka ska vi gjør på Lørdag no som ikke landet vårres e med?! Fallhøyden va stor fra å vinn med Rybak til å ikke engang bli med på Haba Haba!

Vel, Grand Prix eller ikke, i dont care akkurat no. Ikke satt æ med nå flagg heller. Æ ska finn senga og få nånn tima på øyet. Skjønnhetssøvn e det blitt lite av fortia! Avslutte med nånn bilda fra den fine dagen <3

m.

Én kommentar

HEGE

11.mai.2011 kl.17:01

Et sånt måltid vil æ gjerne bli invitert på en gang, hint hint ;)

Skriv en ny kommentar

hits