en liten update

Før bloggtørka va æ i full gang med oppsummering av samme måned året før, altså 2010. Siden vi heng litt etter fylle vi på med nånn bilda fra høsten i fjor.


Bloggere med solvett! Kreftforeningens kampanje der flere bloggera som Lars Tangen, Ida wulff og Kristina skull hold sæ unna solarium over en viss periode. Æ og nånn andre utvalgte bloggera va også med på herre, og skull underveis oppdater kordan dem solfrie ukan gikk. Vi fikk også en del oppdrag vi sku utfør. Æ va så uheldig å bli syk og mått opphold mæ på sykehus under dem ukan, men fikk blitt med på litt av morro`a.

Æ va blandt ainna gjest i NRK Radio. Nå som va utrolig spennende å bli kasta ut i. Vi snakka selvfølgelig om kreftforeninga og solariumsbruk. Æ har enda ikke hørt klippet som ble sendt på direkte radiosending.

Æ fikk med mæ herlige Sissel på å teste om man kan stek egg i et solarium.

Og for dem som lure, det funka ikke!

Som vært år feira vi bursdagen te pappa <3 I år ble pappa hele 30 (kremt) år, og æ fikk ei til å lage verdens kuleste kake til han. Må æ tilfør at han spille bowling, og e lidenskaplig opptatt av det. Se bare på den sinnsykt fine kaka.

Og som vanlig festligheter, kaffebesøk og lunsjdate`a ble det også masse av.

Nånn fine måneda der altså!

m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits