last night ...

... va innmari gøy. Nånn glass for my av både rødvin og Tia maria, men godt selskap til langt på natt. Ble ikke bytur på oss i går. Godt av og til det også, og man slipp at man miste hverandre så fort man e komme inn på et utested.

I dag har vært en sikkerlig kose-søndag. Først va det jobb nånn tima. Før resten av dagen gikk til kino og usunn middag på Egon. No e rompa planta godt nedi sofan, og planlegging av uka som kjæm e godt i gang. Om litt over 2 mnd reise æ på en lang ferie langt av sted. Og før den tid har æ en stor oppgave foran mæ. I need to loose some weight. Grunnen til at æ fortælle dåkker det her e fordi æ treng dåkker som "hjelp". Æ e nemlig en sånn mandags-slanker. Som starte på mandag og slutte på .. tirsdag (?) Men den her mandagen ska æ virkelig hold mæ til dietten. Og alt som skjer, blir delt her på bloggen. Æ starte på den dietten æ har brukt før, og som æ vet funke, Lavkarbo. Vi ska vel kanskje ikke kall det diett heller, det blir vel mer en livsendring i matveien.

 Æ kjæm ikke til å del kor my æ veie osv her på bloggen, men æ dele mer enn gerne kor my æ går ned i vekt. No blir mariahthekid.com en trenings og lavkarbo blogg! Yeah! Æ har en følelse av at veldig mange i Norge går på lavkarbo, og æ læs sjøl mange blogga som skriv historia og oppskrifta på bloggen sin. Men blir det for my lavkarbo for dåkker, rop ut!

m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits