søndag

Det beste med søndag e at det e den dagen i uka du kan ligg i sofan hele dagen og kvelden, uten dårlig samvittighet. Love sunday <3 Vel i dag ble det ikke bare avslapping i sofa`n. Æ har vært å jobba litt og æ har endelig fått sett den nye Twilight filmen. For dåkker som ikke har sett filman, å trur alt e en stor fjortisgreie, it is. Men deilig å føl sæ som en fjortis igjen også. Æ like Twilight like my som æ likt Titanic på 90 tallet.

Masse blogging framover, om lavkarbo og andre ting. Kæm prøve æ å lur? Har ikke vært innom bloggen på gud vet kor leng. Men æ jobbe med saken. Om å bli en bra blogger altså. Og når vi snakke om lavkarbo, her ser vi litt av ka æ har spist dem siste ukan:

SALAT. Ruccola, parmesan, egg, skinke og soltørka tomata.

SALAT. Isberg, rødløk, fetaost, avocado og biffkjøtt.

LAVKARBOPIZZA.

Ellers har æ spist farlig my tunfisk, kylling og lavkarbobolla. Fotballfrue sine for dem som lurt. Treng vel ikke legg ut oppskrift, google lavkarboboller + fotballfrue.

Over til nå helt ainna. Har dåkker sett det nye programmet på tv? Hunder i arbeid. Her e programmet blitt like viktig å ha på som hotel cæsar. Aaron elske programmet, og sitt foran tv`n fra det starte til det slutte. <3

Søt liten tvslave har han blitt <3

Æ har blitt ufattelig glad i all derre hjertan fortia. Facebook e prega av my kjærlighet og hjerteditthjertedatt. Digge det. Syns alle treng å spre litt kjærlighet rundt sæ,hjerte! Hoho!

Nei da så! Sånn ellers, ka skjer da? ... JO, æ å Lise e i full gang med å lage app til telefon da. Eller det vil si, vi har en sinnsykt god ide, vi treng bare nånn som kan hjelp oss med selveste app-laginga. Vet du om nånn, rop ut.

 
Sånn! Nok blogg for i dag! Hei!
 
m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits