helt perfekt

Æ e stapp mett! Æ har smakt på all julematen, og all godisen på bordet. Når flere e sammen på julaften e det viktig å ta vare på tradisjonan som alle har, så i år va bordet fullt med pinnekjøtt, ribbe, pølser, medisterkaker m.m. Tanken på nok et juleselskap imorra e til å få frysninga av. Og om 12 daga reise vi til Thailand med juleribba godt plassert på kroppen, oooh for et vakkert syn det må bli.

SKIPSGULV til kjøkkenet, spinning sko, pulsklokke, stavmikser, en haug med gavekort, liftgardin og armbånd e bare nånn av gavan vi har fått. Æ føle mæ i dag som en bortskjemt drittunge. Men det kan æ lev med.

Æ starta dagen med å forflytt mæ sjøl å dyna mi til sofan. Der ble det godis til frokost og masse juleprogram på tv. Formiddagen ble feira med enda mer godis og familehygge hjem til min kjære mormor, siden hu har bursdag på selveste julaften. Dagen i dag har med andre ord vært helt perfekt! Juletreet va overfylt med julegava, og rett før 1 juledag ringt inn va vi ferdig med å pakk opp alle. No har æ fått på pysj, satt rompa godt nedi sofan og skal se en julefilm på tv.mamma <3

mormor <3

m.

Én kommentar

08.jan.2012 kl.14:20

fiiine familien min,og min lille-søster.

Skriv en ny kommentar

hits