2 juledag

I jula så langt har vi vært på road trip, fra det ene middagsselskapet til det andre. Mange i familien man skal besøk, og masse julemiddag som skal spises. Rart kordan ting forandre sæ når man blir eldre. For nånn år tilbake va julemiddaga bytta ut med bytur. Men no e det bytur som e bytta ut med familiehygge og god mat (og god vin). I`m so gettin`old...

I går va vi hjem til min kjære mamma for kalkunmiddag. Utover kvelden ble det masse rødvin i glasset og kortspillet 5-kamp. Æ hadd kun en kortstokk i hjemmet, og den va merkelig nok dekorert med både hasjplante, sopp og joint. Du kan tru det ble vanskelig å husk ka som va bytta ut med spar, ruter, hjerter og kløver.

Mariah: mamma, du må legg på ruter 7. Mamma: Ka som e ruter igjen? Mariah: Joint! Mamma: Joint? Du mene den sneipen! Mariah: .......!!

Kvelden ble avslutta med pokerturnering, og ikke før klokka va blitt halv 5 på natta va æ i søvn. Va kanskje ikke nøye planlagt når æ sku på jobb til kl 8 i dag. Oh well, jul kun en gang i året. I dag blir det nok et julebesøk, den her gangen på landet.

Kos dåkker vidre i jula folkens!

m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits