etter regn kommer sol

Klokka e litt over 11 på dagen her i Thailand, og vi sitt enda på hotellrommet. Planen va jo som vanlig å bad og sol sæ, men nok en gang har himmelen åpna sæ og det regne. Vi snakke ikke litt duskregn, det e flom fra himmelen. Thailand e fantastisk, og det e masse å opplev her. Men det e ikke landet man drar til for å bli brun. hihi! Det e ofte overskya (fortsatt 30 grader), og ofte e det regn.

Siden det så langt e innedag så har æ hatt tid til å les andre blogga. Ikke blitt så my tid til det i ferien. Og et innlegg fra Belinda (går tydligvis ikke ann å linke i dag, men belindajakobsen.com) fikk mæ virkelig til å tenk. Håpe det e greit at æ låne et utdrag fra bloggen din Belinda:

"Jeg har en familie jeg er så stolt av at jeg griner av å tenke på de, jeg har venner som er til å stole på, og jeg har kollegaer som har større tro på meg enn jeg noen gang har hatt selv. Det gjør noe med et menneske :) Så mitt råd til alle er å ta en skikkelig kikk på livet. Røsk bort ugress, ikke vær med mennesker som tapper deg for energi, ha orden på økonomien, hvis det er ting i livet ditt du ikke trives med ? så endre det. Jeg har aldri hatt det bedre enn jeg har det akkurat nå, og det gjør meg til en bedre person. Jeg måtte kanskje gjennom en storm for å komme hvor jeg er nå, men den stormen har gjort meg til et tøffere menneske, og jeg unner alle i verden den følelsen jeg sitter med nå."

Det e så godt sagt, og det e så sant. Mens æ lest innlegget satt æ allerede å tenkt på ka æ ska gjør. Æ har det bra i livet no, kjempe bra egentlig. Men æ ska ha det fantastisk bra. Og for å få til det må æ ta nånn grep i livet mitt. Nyttårsforsettlista e lang, og æ byinne med den akkurat NO. Som alle andre ska æ spis midre usunt og tren mer. Men æ ska å se på alle personan som e i livet mitt. E det persona æ vil ha i livet? E det persona som gjør mæ glad, og til et bedre menneske? E det persona æ kan stol på?! Æ har bestemt at 2012 ska bli et fantastisk år. Det ska brukes på det som betyr nå, familie og gode venna.

No ser det ut som regnet begynne å gi sæ, så da e det bare å ta på bikini og hopp i bassenget.

m.

3 kommentarer

Maria Ducati

21.jan.2012 kl.06:50

Så kjipt med reg og over skya. Var der for litt over ei uke sia og vi hadde nesten bare sol i over to uker, for utenom et par ganger hvor det skikkelig hølja ned også var det fint igjen en times tid senere.

Maria

22.jan.2012 kl.04:12

Vi har vært her i over 2 uka no, og ikke bare dårlig vær nei:) men e veldig opp å ned her i Thailand :) men bare godt med litt overskya å:)

Veronika

22.jan.2012 kl.11:37

Dåkker har nå virkelig vært uheldig me været å da! :P Første gangen æ va dær va æ i 2 uka, å sist i 5, å æ har opplevd EN regnskur! hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits