spådom og rikdomEhhmm. Ka f*** har skjedd med blogg.no? Æ skjønne ikke en dritt. Alt e jo helt ... ikke som det va. Æ like ikke forandringa. Æ e et vanedyr som like ting akkurat som det e. Dritt!

Æ har jobba så my i det siste at æ har ikke spilt rumble på telefonen på mange daga. Hekta! Har som vanlig glemt å blogge å, men det e jo ikke nå nytt. Dagan mine går fortia i jobb, enda mer jobb, hjem til middag og jobb igjen. Har masse å gjør, og æ like det. Planen e ikke bare jobb framover, men i en periode funke det fint.

Æ må fortell dåkker nå ganske så flaut. Æ har fått sikkerlig dilla på en sang. Boyfriend med Justin Bieber. Huff, kjenne æ blir rød i toppen bare av å skriv det. But hey, the song is good. Ka mer kan æ si!

Siden alt dreie sæ om jobb fortia har æ jo så klart ingenting å kom med her på bloggen. Jo, det kan æ fortell. Æ va på ei messe i helga, alternativmessa. For dem som ikke ane ka æ snakke om, healing-spådom-snakk med døde m.m. En messe med alt mellom himmel og jord, bokstavling talt. Æ ble litt vel gira å brukt nånn tusenlappa da æ va der. Så no e æ blakk å må lev på knekkebrød i en hel måned, no kidding. Æ pante flaska fortia lissom. Uansett, æ fikk snakk med døde, eller det vil si min avdøde framor snakka med mæ, og æ ble spådd om framtia mi. Æ ska bli hollywood stjerne, få 5 usedvanlig smarte barn, vinn i lotto flere gang, bli 10 kg letter over natta å få en ekstra jobb som modell. Tusenlappan æ brukt va virkelig verd det.m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits