en dag i juli

Siden sist begynne å bli en vanlig setning her på den forlatte bloggen. Rart det e nånn som går inn å les den i det hele tatt. Vel, det e ikke mange lesera igjen, foråsidetsånn. Å æ skjønne dåkker!

Vel, siden sist har æ og resten av gjengen laga en hemmelig babyshower for NinaBestis. Vi prøvd oss til og med på den berømte bleiekaka. Og den ble sinnsykt fin om æ ska si det sjøl. Har flere bilda på kamera, så ska vis dåkker kordan den ble og bilda fra selveste babyshower`n om litt.

Æ har endelig fått rydda og organisert hjemmekontoret mitt. Når man driv for sæ sjøl e det nok av papir å hold orden på.

Har også hengt med masse herlige folk. Bytura, middaga ut, grilling, øl og champagne i sola.

Sånn! En hurtig oppdatering på den siste måneden. Og som dåkker ser, bildekvaliteten e nå dritt. Alle bilda e tatt med iPhone, og lagt opp på Instagram. Instagram forresten, den blir oppdatert flere gang i døgnet. Så følg mæ der om dåkker vil se ka som skjer, Mariah Hogstad e brukernavnet. MEN! No har æ fått mæ nytt kamera, så no ska æ virkelig prøv å hold bloggen til liv. Blir liksom ikke det samme å blogge med nå små dårlige mobilbilda.

Hei så leng!

m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits